J97: Norway CUP: 16 dels finale: Seier mot Ørskog

Ørskog var motstander for J97 i sin første kamp i a-sluttspillet. De øvrige LIL lagene hadde allerede vært i ilden og klart å sikre videre spille i årets Norway Cup. - Kraft vs. Ynde sier co-trener Harald Dyrøy. Ynde vant og LIL dro i land en 3-0 seier.

Ivrige supportere stod på rekke og rad for å følge jentenes første a-sluttspillkamp.

Cup er cup sies det og kl 1620 onsdag ettermiddag startet cup`en for alvor for J97. Det var litt spenning knyttet til flere av jentene. 2-3 stykker lå tidligere på dagen delvis nede for telling, men søvn, skygge og vann gjorde susen og ved kamp start var alle sammen klar for kamp.

LIL jentene kom raskt opp i angrep og satte seg tidlig i førersetet. Det tok ikke mer enn 3 minutter før første jentene fikk nettkjenning. Resten av første omgang ble det mye spill frem og tilbake men til pause ledet fortsatt jentene 1-0.

Det gode spillet fortsatte i andre omgang. Jentene kom stadig til farlige målsjanser, men en god Ørskog keeper holdt lenge Ørskog inne i kampen. Dessverre for Ørskog hadde den samme keeperen noen uheldige situasjoner som resulterte i 2 baklengs.

Når dommer blåste av kampen sto det 3-0 til Langevåg, og en horde av supportere stormet banen og dannet en seiersring rundt jentene.

Vår egen keeper Fride Holen har sammen med resten av laget gjort en strående innsats og holdt nullen gjennom fire kamper og I morgen(tosdag 4.aug) venter Larsnes IL i 8 dels finale.. Vi vil tro det er få andre som har klart det samme kunststykket i årets Norway Cup.

Supportere synger og danser for LIL J97 etter sier i 16 dels finalen

Ruth

Sofie

frispark Ørskog

Katarina

Solid keeper spill av Fride.

Ida

 

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift