Langevåg IL

Alkoholreglement

Alkoholreglement

Hovedstyret i Langevåg IL vedtok 17.desember et eget Alkoholreglement for klubben. Med vedtaket tar Langevåg IL et tydelig standpunkt til et alkoholfritt idrettsmiljø for store og små i vår klubb. (Se PDF oppe til høyre på siden)

- Langevåg IL ønsker å bidra til å være en positiv aktør for barn og unge, og i den forbindelse er det viktig at vi som klubb har tydelige holdninger knyttet til alkohol forteller leder i Langevåg IL Kåre Bakken. - Det er viktig for oss å fremstå med gode verdier og holdninger i klubben,  og slikt gjør vi best igjennom handling, sier Bakken.

- Det kan vel fort oppfattes litt "strengt",  men vi føler vi har et ansvar for våre aktive og hvordan vi som klubb skal fremstå. Idrett og alkohol hører ikke sammen mener vi. I hovedsak er klubben til for dei aktive, og det er vår plikt å tilrettelegge for idrett i gode og trygge rammer i Langevåg IL forteller en engasjert Bakken.

- Vi er egentlig litt stolt over at vi nå har tatt et tydelig standpunkt på dette området, alle som bidrar i klubben gjør det for at mine, dine og våre unger skal ha det best mulig i akkurat vår klubb og i den sammenheng synes vi dette vedtaket er helt utmerket, avslutter lederen i idrettslaget.

Oppe til høyre på siden kan du lese/laste ned det vedtatte Alkoholreglement som Hovedstyret  Langevåg IL har vedtatt

Langevåg Idrettslag
Remane 78
6030 Langevåg

Epost: post@langevagil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift