Langevåg IL

Sak Mai 2010

Sak Mai 2010
Reportasje fra oppstarten Mai 2010
EL-Innebandy på Sula
 
Nå blir det også i EL-Innebandy i Langevåg på Sula i Møre og Romsdal. – I begynnelsen av mai er vi i gang, det gleder vi oss veldig til, sprudler initiativtaker Katrin Vegsund.
Nå blir det også i El-Innebandy i Langevåg på Sula i Møre og Romsdal. – I begynnelsen av mai er vi i gang, det gleder vi oss veldig til, sprudler initiativtaker Katrin Vegsund.
Sammen med Jorunn Helgesen skal hun få el-innebandytilbudet opp og gå. Begge har funksjonshemmede barn som har prøvd el-innebandy.
 
- I samarbeid med bandyforbundet, idrettsforbundet og cp-foreningen i Møre og Romsdal, arrangerte vi en utprøvingsdag 20. februar. Da fikk flere sjansen til å teste denne actionfylte idretten, og det falt tydeligvis i smak. Nå er det mange som skal søke om EL-Innebandystoler, og vi har godt nok grunnlag til å starte opp med faste treninger, sier Vegsund.

EL-Innebandygruppa blir etablert under Langevåg IL. Gruppa har allerede opprettet egen konto og snart kommer også egne nettsider. Treningene vil i første omgang foregå i idrettshallen ved Sula ungdomsskole.
 
- Vi er blitt tatt veldig godt i mot av Langevåg IL. Alt har gått fort og greit, sier Vegsund.

 
Ildsjelene er allerede godt i gang med å markedsføre tilbudet. Det har vært reportasje både i Sulaposten (pdf) og Sunnmørsposten (pdf).
 
- Vi har plass til flere, så det er bare å ta kontakt, sier Katrin Vegsund som har e-post: katrin@mimer.no og mobil 4723 5740.
 

Langevåg Idrettslag
Remane 78
6030 Langevåg

Epost: post@langevagil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift