Kveldens 4.div kamp sendes live på Youtube!

4.div kampen mellom Langevåg og Emblem direktesendes ikveld på nettet. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og kjøpt rettighetene til kveldens forestilling. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken og se kampen direkte!

Tirsdag 19.april - Oppstart av "Langevåg Fotball Ekstra"

Tirsdag 19.april starter fotballgruppa opp et ekstra treningstilbud for dei ivrigste jentene og guttene for 7.-10.kl på LIL-TUN Tirsdager 14:30. Les hele saken for mer informasjon om påmelding! Dette er et ekstra tilbud for dei som vil trene mer!

Serieåpning 4.div - Inviterer alle på spillere på kamp!

Kommende torsdag åpner A-laget med årets første seriekamp, heime mot Valder. Etter en lang og god treningsvinter er det endelig klart for å kjempe om poeng! Vi ønsker så mange som mulig på kamp og oppfordrer alle våre spillere i aldersbestemte klasser om å ta turen og støtte A-laget i kampen mot Valder 18:30 Torsdag 14.april!

LIL: Innkalling Ekstraordinært Årsmøte 10.mars

Hovedstyret i Langevåg IL kaller medlemmene inn til ekstraordinært årsmøte 10.mars kl 19:00 på LIL-TUN. Sak som skal opp til behandling er "Vonløypesaka".

KLUBBSALG - UMBRO - 2.-3.MARS PÅ LIL-TUN

oNSDAG 2.mars og TORSDAG 3.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle! Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie UX-1 er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!

G16 til 1.div og G19 til 2.div

Guttelaget vant hele 3 av 4 kvalifiseringskamper og er dermed klar for 1.div i G16 klassen. Når det gjelder G19 gikk det ikke slik, etter tre tap av tre mulige blir det 2.div på våre gutter i 2016.

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products