5uker med Sommertrening! Oppstart 27.juni!

Det er ferietid og det er tid for sommertreninger! Vi gjenntar suksessen fra tidligere år med treninger på anlegget for den som har lyst, gutter og jenter, gjennom hele sommeren i perioden 27.juni til 29.juli! Første økt starter mandag 27.juni og våre trenerer gleder seg til å møte barna! Se mer informasjon!

Ikveld: Gi en gave i SPING og se Langevåg - Skarbøvik live på Youtube! Få link her!

4.div kampen mellom Skarbøvik og Langevåg direktesendes ikveld på nettet. I tilegg til at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og sponset kampen så oppfordrer vi seerne til å gå inni SPING appen og gi en gave for å være med å dekke utgiftene til sendingen!

Ungdom: Sommerjobb?

Fotballgruppa tar også i år sikte på å arrangere sommertreninger på LILTUN i Juli. I den forbindelse søker vi trenere til ulike oppgaver. Er du interessert og vil søke? Les mer!

Last ned Betalingsappen SPING for bruk i Stadionkiosken på LIL-TUN!

I samarbeid med vår hovedsponsor Sparebanken Møre har vi nå fått på plass betalingsappen SPING som kan nyttes når en skal handle i Stadionkiosken på LIL-TUN. Følg anvisningen og last ned Appen nå - den får du bruk for!:)

Ikveld: Skodje - Langevåg sendes direkte på nettet!

4.div kampen mellom Skodje og Langevåg direktesendes ikveld på nettet. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og kjøpt rettighetene til kveldens forestilling. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken og se kampen direkte!

Vetle Fiskerstrand tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn!

Dobbel glede i dag når også Vetle Fiskerstrand ble tatt ut til Statoil sin Talentleir i Porsgrunn til sommeren. Utrolig kjekt for klubben og veldig fortjent for Vetle!

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products