TINE FOTBALLSKOLE 1-2.OKTOBER

Helgen 1.-2.okt arragerer vi TINE FOTBALLSKOLE! Spillere og trenere fra A-laget Langevåg blir instruktører og vi vet det blir kjekke fotballdager på stadion! Vi får også besøk fra AAFK. MELD deg på!

Lisa går til Fortuna!

Fotballkeeper Lisa Petrine Raknes (15) er nok ein Langevågsspelar som skiftar farge på drakta si. - Sist veke vart det klart at Langevåg IL, Fortuna og Lisa er einige om overgang til 1.divisjonsklubben Fortuna.

Oppstart Fotball 5-åringer 31.august 17:00!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 31.augst går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Se Mer info!

LIL Fotball på Snapchat og Instagram!

Ifb NC-deltagelsen til våre lag så har vi opprettet egne kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!

Langevåg er klar for fotballfest på Norway Cup!

Også i år deltar Langevåg IL med lag i verdens største fotballturnering. Til helgen sparkes turneringen i gang, og LIL stiller med hele fire lag. Se kampoppsettet her!

5uker med Sommertrening! Oppstart 27.juni!

Det er ferietid og det er tid for sommertreninger! Vi gjenntar suksessen fra tidligere år med treninger på anlegget for den som har lyst, gutter og jenter, gjennom hele sommeren i perioden 27.juni til 29.juli! Første økt starter mandag 27.juni og våre trenerer gleder seg til å møte barna! Se mer informasjon!

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products