Årsmøtet 1.feb 19:00: "Fra Fjørtofta til Champions Leauge"

Ved årsmøtet kommende mandag 1.feb 19:00 får vi finfint besøk av Karl Oskar Fjørtoft, assistenttrener i Aafk. Her får vi en spennende reise med gode historier og refleksjoner fra et fotballliv med store høydepunkt som den gangen han møtte Zinedine Zidane til duell på midtbanen i Champions Leauge! Et artig innlegg som han kaller "Fra Fjørtofta til Champions Leauge" Dette må du ikke gå glipp av - MØT OPP!

Årsmøte 1feb kl 19:00 - Årsmøtepapirene er klar! Møt opp!

Kommende mandag 1.feb kl 19:00 avholdes årsmøtet i Langevåg IL. Nå ligger alle saksdokumenter ute og klar for gjennomlesning. Et rikhold dokument som har årsmeldinger fra alle grupper, og ikke minst alle lag i fotball og håndball! Videre er det innkomne forslag og selvsagt også innstilling til valg. Kåre Bakken trer av som leder etter mange år med klubba og ny leder er innstilt til valg! MØT OPP!

Pawel Piejko ny guttetrener i LIL.

Da er det endelig klart at ny trener for Langevåg G16 blir Pawel Piejko (26). Han kommer opprinnelig fra Polen, spiller på LIL sitt A-lag og har universitetsutdannelse innenfor fysisk aktivitet og selvsagt innenfor fotballfaget.

"Fixnaldo" fortsetter som B-trener!

Kristoffer Fiksdal fortsetter også i 2016 som trener for B-laget til Langevåg. Denne uka ble det bestemt at laget kjører på for en ny sesong i 6.div og Manager Fiksdal gleder seg. - Ja, kan garantere....les mer.

Bli med på Damefotball da vell!

LIL jobbar i desse dager med å få eit damelag på beina igjen. Ein flott gjeng er med, men dei ynskjer gjerne fleire med! Dei kan love både latter, glede og et hærlig samhold! Søndag trenar dei i gymsalen ved Sula Ungdomsskule kl 19:00- 20:00 Du blir vel med?

Oppstart Mandag 4.januar!

Mandag 4.januar går både A-laget og Juniorlaget i gang med sesongforberedelsene, både spillermøte og trening står på menyen.

Sosiale medier

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as