Langevåg og Aafk samarbeider om sesonkortsalg på CLS!

Fra dags dato og frem til og med 18.april kan du kjøpe sesongkort på Color Line Stadion og samtidig støtte Langevåg IL Fotball med hele 500,- pr kort! En fanastisk mulighet til å støtte tangotrøyene ringside på CLS, og ikke minst så sørger du for et viktig bidrag til Langevåg IL Fotball. Følg anvisningen i saken og gå til innkjøp du også! (Foto Pamfoto)

Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 2!

Som kjent så lanserer vi mulige pakker som en kan sikre seg under klubbsalget neste onsdag og torsdag med åpningstider fra 17:00. Nå er vi kommet til Pakketilbud2 som består av den nye klubbgenseren, fotballstrømper, shorts og selvsagt den nye klubb tshorten! En uslåelig pris for både voksen og barn!

Fotballforsikringen 2017

Alle våre fotballspillere fra barn til senior er forsikret gjennom klubbens lagsforsikringer, så lenge de er registrert. Om du derimot ønsker å tegne utvidet forsikring så kan du gjøre det selv gjennom å besøke www.fotballforsikring.no

Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 1!

Under klubbsalget neste onsdag og torsdag lanserer vi to ulike pakketilbud til våre medlemmer. Pakketilbud 1 består av den helt nye klubbgenseren og den nye klubb-tshorten for både barn og voksen! Sjekk bilde!

BLI MED I SCORINGSKLUBBEN!

Hei, Langevågpatriot! "Jeg heter Albert Devold, er kaptein på A-laget til Langevåg, og stolt av å spille for mitt kjære Langevåg! I år har vi en scoringsklubb der man på en enkel måte kan gi en skjerv til oss per mål vi lager i serien. Fyll inn skjemaet under så er man medlem. Det er fort gjort, og betyr mye for oss på A-laget. Som medlem er du også med i trekningen av premier på hver eneste hjemmekamp. Bli med da vell!" Gå inn på saken og du finner mer informasjon om hvordan du blir med.

KLUBBSALG - UMBRO - 8.-9.MARS PÅ LIL-TUN: Obs, NY klubbgenser!

ONSDAG 8.mars og TORSDAG 9.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle!NY Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie "Sublime" er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products