Langevåg IL Fotball har inngått avtale med Reidar Vågnes

Det er en glede å kunne å offentliggjøre at Reidar Vågnes er engasjert som Trener- og spillerutvikler i LIL. Etter et par år med målettet arbeid for å Kvalitetsklubb og samt bygging av ny kunstgressbane ønsker nå klubben å sette fokus på sportslig utvikling. Reidar vil med dette blir "Trener for trenerne" i Langevåg IL.

Futsalfest i Sulahallen 27-29.nov!

27-29november er det klart for Futsal Cup i Sulahallen, med hele 28lag påmeldt. Seniorgruppa med A, B og Jr.laget er hovedarrangør, og cupgeneralene Roger Gjethammer og Andrè Fylling lover masse Futsal moro helga igjennom.

"Eit livslangt engasjement i frivilligheita" Sulakonferansen 29.okt!

29.okt er det klart for Sulakonferansen. Den er kommet i stand etter samarbeid mellom lag, organisasjoner og Sula Kommune. Spennende forelesere kjem på besøk til Friheim denne kvelden. En kjekk kveld med fokus på "Eit livslangt engasjement i frivilligheita" MELD DEG PÅ!

Klubbsalg Umbro 23 - 30.sept!

De neste 7dagene blir det muligheter for å sikre seg nytt UMBRO klubbtøy hos Langevåg Sportscenter MX Sport. Her får du kjøpt og bestilt det du måtte trenge av klubbkolleksjonen, og du får også sjans til å handle mye tøy og sko til nedsatte priser!

Eventyrlig fotballoppstart - 80nye spillere til LIL!

Dei siste ukene har LIL Fotball startet opp med fotball for både 1.klassinger og 5åringer. Her finner du litt informasjon om et fotballeventyr som er igang!

Deadline Day: Gresdal tilbake til LIL i "12.time"!

Ikveld ved midnatt lukker fotballforbundet vinduet for overganger i breddefotballen. Vår A-keeper Halvorsen skadet seg desverre ikveldens kamp og er trolig ute resten av sesongen. Etter hektisk virksomhet er en gamme kjenning tilbake for å hjelpe klubben i sitt hjerte.

Sosiale medier

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as