BLI MED I SCORINGSKLUBBEN!

Hei, Langevågpatriot! "Jeg heter Albert Devold, er kaptein på A-laget til Langevåg, og stolt av å spille for mitt kjære Langevåg! I år har vi en scoringsklubb der man på en enkel måte kan gi en skjerv til oss per mål vi lager i serien. Fyll inn skjemaet under så er man medlem. Det er fort gjort, og betyr mye for oss på A-laget. Som medlem er du også med i trekningen av premier på hver eneste hjemmekamp. Bli med da vell!" Gå inn på saken og du finner mer informasjon om hvordan du blir med.

KLUBBSALG - UMBRO - 8.-9.MARS PÅ LIL-TUN: Obs, NY klubbgenser!

ONSDAG 8.mars og TORSDAG 9.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle!NY Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie "Sublime" er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!

Årets første mot Skarbøvik! Velkommen til kamp!

A-laget har trent godt siden sesongslutt i fjor, med bra trøkk både i november og desember. Etter en måned ut i det nye året er det også nå klart for treningskamper. Torsdag 18:30 kommer fjorårets rival Skarbøvik på besøk på LIL-TUN! Se også hele listen av treningskamper her.

Stolte Årsmøtepapirer er klare!

6.februar kl 19:00 er det klart for årsmøte i Langevåg IL på klubbhuset. Nå er også papirene til årsmøtet klare til nedlastning. Et stolt og riholdig hefte på 92sider forteller om den enorme aktiviteten i 2016, og ikke minst et grundig hefte på 28sider med regnskap som forteller tallenes klare tale!

Politiattester i Langevåg IL

Det er tid for å ta en ny runde på ordningen med Politiattester for alle tillitsvalgte i Langevåg IL. Dette omfatter alle som har kontakt med mindreårige/funksjonshemmede, uansett verv/rolle i klubben. Les hele saken for å få informasjon om hvordan du går frem.

Nytt år, nye muligheter og nytt styre!

Det nærrmer seg årsmøte for LIL og valg av nytt styre i fotballgruppa. - Det blir nok endel som takker av nå, og dermed trenger vi flere nye ansikter i fotballstyret, - Så vi inviterer folk til å være med å bidra både i styrearbeid og andre viktige oppgaver i klubben, til det beste for våre barn og unge forteller styreleder Trond Tafjord.

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products