Tore Havnegjerde ny Æresmedlem i LIL!

Dette var kvelden for å hedre de som virkelig fortjener det. Under årsmøtet ikveld ble en ny æresmedlem utnevnt, Tore Havngjerde fikk tildelt velfortjent heder og ære etter lang og tro tjeneste for klubben i hans hjerte. Vi gratulerer!

Årsmøtet: Aannø leder LIL videre!

Det ble et årsmøte i fred og fordragelighet på klubbhuset ikveld. En fyldig årsmelding, godkjent regnskap og budsjett og ikke minst alle verv besatt. Solveig Aannø tok gjenvalg videre som leder og klubben er i gode hender med flinke folk i alle posisjoner!

Lars Skrede og Marthe Gjethammer ble Årets Medlem!

På kveldens årsmøte ble prisen "Årets Medlem" utdelt. Dette er en pris for de som har lagt ned en ekstraordinær innsats i klubben. For 2017 ble det Lars Skrede og Marthe Gjethammer som fikk velfortjent heder for sitt store engasjement i klubben! Vi gratulerer!

Refleks til alle!

Fotball og Håndballgruppa deler nå ut refleks til alle sine aktive. Det er viktig å jobbe med holdninger som handler om å komme seg trygt, til å fra kamper og treninger. Refleks er i den forbindelse et viktig virkemiddel!

Årsmeldingene viser stor aktivitet i 2017!

Da er heftene med årsmeldinger, forslag, innstilling til valg, samt regnskap og budsjett i Langevåg IL ferdige og klare til årsmøtet 8.feb. Dette er stolte papirer som viser den enorme aktivteten idrettslaget står for. Her er mange nydelige bilder av hærlige øyeblikk i året som har gått, og ikke minst et solid regnskap. Innstillingen til valg i alle grupper er også på plass. Ta deg tid til å laste ned og lese de flotte dokumentene for klubben vår. (Bytt nettleser om du ikke får lastet ned..)

Treningskamperne for A-laget er klare!

A-laget er godt i gang med sesongoppkjøringen og melder om gode treninger og god stemning. Treningskampene fremover vinteren er også fastsatt og klare nå.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift