Junior/Damelag 2018?

Denne høsten vil LIL Fotball starte opp et tilbud med treninger for for fotballglade jenter fra 15 - 50år! Treningene starter opp torsdag 24.aug kl 20:00 på LIL-TUN. Tanken bak tiltaket er å sondere interessen for et mulig Junior/Damelag for 2018!

Følg LIL Fotball på Snapchat og Instagram på Norway Cup!

Ifb NC-deltagelsen til våre lag så blir det stor aktivitet på våre kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!

Vinnere lotteri våren 2017

Fotball Yngres hadde i Mai sitt tradisjonelle lotteri. Videre hadde også G16 et pizzalotteri nylig. Trekningen i begge lotteri er foretatt og vinnerne kan du se her. Samtidig takker vi alle stort for at de er med å kjøper lodd til inntekt for LIL Fotball. Tusen takk!

5uker med Sommertrening! Oppstart mandag 3.juli kl 11:00!

Det er ferietid og det er tid for sommertreninger! Vi gjenntar suksessen fra tidligere år med treninger på anlegget for den som har lyst, gutter og jenter, gjennom hele sommeren i perioden 03.juli til 04.aug! Første økt starter mandag 03.juli og våre trenerer gleder seg til å møte barna! Se mer informasjon!

Søker trenere til sommertreningene!

Som tidligere år vil vi arrangere sommertreninger gjennom ferien for våre yngste i LIL Fotball. Og som vanlig er dette tiltenkt som trenerjobb til våre flinke ungdommer i klubben. Trenger du en liten, men kjekk sommerjobb, send inn søknad snarest!

Langevåg IL med Kriseberedskapsplan

Langevåg IL er et idrettslag med mange aktive, der vi favner om liten og stor. Krisesituasjoner kan inntreffe oss og ramme idrettslaget på så mange måter. I den forbindelse har hovedstyret vedtatt en Kriseberedskapsplan som skal være et viktig verktøy og hjelpemiddel hvis en krisesituasjon oppstår.

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products