Søker trenere til sommertreningene!

Som tidligere år vil vi arrangere sommertreninger gjennom ferien for våre yngste i LIL Fotball. Og som vanlig er dette tiltenkt som trenerjobb til våre flinke ungdommer i klubben. Trenger du en liten, men kjekk sommerjobb, send inn søknad snarest!

Langevåg IL med Kriseberedskapsplan

Langevåg IL er et idrettslag med mange aktive, der vi favner om liten og stor. Krisesituasjoner kan inntreffe oss og ramme idrettslaget på så mange måter. I den forbindelse har hovedstyret vedtatt en Kriseberedskapsplan som skal være et viktig verktøy og hjelpemiddel hvis en krisesituasjon oppstår.

Langevåg og Aafk samarbeider om sesonkortsalg på CLS!

Fra dags dato og frem til og med 18.april kan du kjøpe sesongkort på Color Line Stadion og samtidig støtte Langevåg IL Fotball med hele 500,- pr kort! En fanastisk mulighet til å støtte tangotrøyene ringside på CLS, og ikke minst så sørger du for et viktig bidrag til Langevåg IL Fotball. Følg anvisningen i saken og gå til innkjøp du også! (Foto Pamfoto)

Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 2!

Som kjent så lanserer vi mulige pakker som en kan sikre seg under klubbsalget neste onsdag og torsdag med åpningstider fra 17:00. Nå er vi kommet til Pakketilbud2 som består av den nye klubbgenseren, fotballstrømper, shorts og selvsagt den nye klubb tshorten! En uslåelig pris for både voksen og barn!

Fotballforsikringen 2017

Alle våre fotballspillere fra barn til senior er forsikret gjennom klubbens lagsforsikringer, så lenge de er registrert. Om du derimot ønsker å tegne utvidet forsikring så kan du gjøre det selv gjennom å besøke www.fotballforsikring.no

Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 1!

Under klubbsalget neste onsdag og torsdag lanserer vi to ulike pakketilbud til våre medlemmer. Pakketilbud 1 består av den helt nye klubbgenseren og den nye klubb-tshorten for både barn og voksen! Sjekk bilde!

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products