Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 2!

Som kjent så lanserer vi mulige pakker som en kan sikre seg under klubbsalget neste onsdag og torsdag med åpningstider fra 17:00. Nå er vi kommet til Pakketilbud2 som består av den nye klubbgenseren, fotballstrømper, shorts og selvsagt den nye klubb tshorten! En uslåelig pris for både voksen og barn!

Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 1!

Under klubbsalget neste onsdag og torsdag lanserer vi to ulike pakketilbud til våre medlemmer. Pakketilbud 1 består av den helt nye klubbgenseren og den nye klubb-tshorten for både barn og voksen! Sjekk bilde!

Fotballforsikringen 2017

Alle våre fotballspillere fra barn til senior er forsikret gjennom klubbens lagsforsikringer, så lenge de er registrert. Om du derimot ønsker å tegne utvidet forsikring så kan du gjøre det selv gjennom å besøke www.fotballforsikring.no

BLI MED I SCORINGSKLUBBEN!

Hei, Langevågpatriot! "Jeg heter Albert Devold, er kaptein på A-laget til Langevåg, og stolt av å spille for mitt kjære Langevåg! I år har vi en scoringsklubb der man på en enkel måte kan gi en skjerv til oss per mål vi lager i serien. Fyll inn skjemaet under så er man medlem. Det er fort gjort, og betyr mye for oss på A-laget. Som medlem er du også med i trekningen av premier på hver eneste hjemmekamp. Bli med da vell!" Gå inn på saken og du finner mer informasjon om hvordan du blir med.

KLUBBSALG - UMBRO - 8.-9.MARS PÅ LIL-TUN: Obs, NY klubbgenser!

ONSDAG 8.mars og TORSDAG 9.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle!NY Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie "Sublime" er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!

Årets første mot Skarbøvik! Velkommen til kamp!

A-laget har trent godt siden sesongslutt i fjor, med bra trøkk både i november og desember. Etter en måned ut i det nye året er det også nå klart for treningskamper. Torsdag 18:30 kommer fjorårets rival Skarbøvik på besøk på LIL-TUN! Se også hele listen av treningskamper her.

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products