Gjethammer er med videre!

Brikkene rundt A-laget detter sakte men sikkert på plass i disse tider. Gledelig har nå Roger Gjethammer signert ny avtale med LIL Fotball for de neste to årene.

Hoem signerte for tre nye år!

I helgen ble det klart at Rune Hoem har signert en treårsavtale som hovedtrener for Langevåg IL. Dette betyr at vi med stor glede kan fortelle Hoem vil være med ut 2019!

Prisvinnere LIL Fotball 2016

Et av høydepunktene ved årets julebord for fotballgruppa var utdelingen av prisene for våre to lag A-laget og Juniorlaget. Fortjente prisvinnere ble klappet frem på podiet til applaus og ærede blikk fra forsamlingen. Se hvem som vant her!

Dugnadspris til Holen og Engeseth!

Ved julebordet til Fotballgruppa ble årets dugnadspris i seniorlaga delt ut. Carl Fredrik Engholm Holen og Mari Engeseth mottok prisen for sin strålende innsats for felleskapet året igjennom.

«Livet er ikke det verste man har og om litt er kaffen klar»

Fotballgruppa igangsatte nylig salg av KaffePluss. En avtale som gir deg som kjøper disse koppene ubegrenset varm drikke på Shell/7-Eleven stasjonene. Et flott tilbud for kunden, en fin inntektskilde for klubben. Vår trofaste lagledere formidler villig ut klubbens «stunt» i jakten på å få inn noen ekstra kroner. Lojalitet. Felleskapsforståelse.

Den perfekte Julegave, LIL Fotball selger KaffePluss!

I samarbeid med Shell/7 Eleven selger LIL Fotball den velkjente kaffe og varmdrikk ordningen via KaffePluss avtalen. Alle spillere i LIL Fotball går i disse dager igang med salget som kan gi gode inntekter til klubben. Ordningen er velkjent og veldig populær! Det blir også konkuranse mellom lagene som melder inn mest salg, og ikke minst mellom alle selgerne! Les mer!

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products