Fordelsavtale med Flugger Farve

Vi har inngått avtale med Flugger Farve, butikken som tilbyr et bredt sortiment innen maling, trebeskyttelse, sparkel, malerverktøy, tapet og alt du måtte trenge til oppussingen av ditt hjem! Når du handler hos Flugger Farve får du 20% rabatt når du forteller du er fra Langevåg IL, og ikke nok med det, 5% av det du handler for går direkte til LIL og vår klubbkasse.

Vinnere av Høstlotteri LIL Fotball

Det er foretatt trekning i høstens lotteri for LIL Fotball. Se hvem som vant her!

Reklamasjon Klubbgensere LIL Fotball

I løpet av sommeren var det flere som reklamerte på plagget, siste frist for dette er nå satt til 20.okt. Videre informasjon om levering og prosessen rundt reklamasjon samt hvordan en går frem finner du i denne saken.

"12 Rette" i Langevåg Fotball

Som et ledd i å gjøre våre sportsplan kjent og hvordan barnefotballen vår skal drives så har klubben utarbeidet "12 Rette" i LIL Fotball. En viktig rettesnor og påminnelse om hvordan vårt fotballtilbud skal være.

Fotball for 1.klassinger(f.2011)

I 2016 startet vi opp med fotball for barna som er født i 2011. Dette er nå to ulike grupper med jenter og gutter som har drevet kjekk fotballaktivitet siste året. MEN, vi har plass til flere! Begynte du ikke i fjor, så vil vi ønske deg velkommen i år! Se mer info om tidspunkt og trenere.

Oppstart Fotball 5-åringer 30.august 17:00!

Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 30.august går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Se Mer info!

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products