News! Bestilling av Klubbluer!

Endelig kan vi fortelle at DU nå kan bestille en superkul klubblue i hærlig design, god kvalitet og ikke minst med våre klubbfarger og flotte logo! Du kan bestille luen over disken hos Langevåg Sportscenter MX Sport eller ved å sende en mail til vegard@langevagil.no! Les mer !

Julegavetips: Selger KaffePluss også i år!

I samarbeid med 7 Eleven bensinstasjon i Langevåg selger LIL Fotball også i den velkjente kaffe og varmdrikk ordningen via KaffePluss avtalen. Salget i fjor var vellykket med 400kopper! Spillere i LIL Fotball går i disse dager i gang med salget som kan gi gode inntekter til klubben. Les mer om organiseringen!

Fotballhall på Langevåg stadion

Sist uke fikk fotballstyret klarsignal fra hovedstyret i Langevåg IL om å igangsette arbeidet med prosjektering og finansiering av innendørs fotballhall på Langevåg stadion. Les mer!

Fordelsavtale med Flugger Farve

Vi har inngått avtale med Flugger Farve, butikken som tilbyr et bredt sortiment innen maling, trebeskyttelse, sparkel, malerverktøy, tapet og alt du måtte trenge til oppussingen av ditt hjem! Når du handler hos Flugger Farve får du 20% rabatt når du forteller du er fra Langevåg IL, og ikke nok med det, 5% av det du handler for går direkte til LIL og vår klubbkasse.

Vinnere av Høstlotteri LIL Fotball

Det er foretatt trekning i høstens lotteri for LIL Fotball. Se hvem som vant her!

Reklamasjon Klubbgensere LIL Fotball

I løpet av sommeren var det flere som reklamerte på plagget, siste frist for dette er nå satt til 20.okt. Videre informasjon om levering og prosessen rundt reklamasjon samt hvordan en går frem finner du i denne saken.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift