Vetle Fiskerstrand tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn!

Dobbel glede i dag når også Vetle Fiskerstrand ble tatt ut til Statoil sin Talentleir i Porsgrunn til sommeren. Utrolig kjekt for klubben og veldig fortjent for Vetle!

Vilde Kroken tatt ut på Norges J15 landslag!

Vilde Kroken blei i dag tatt ut på Norges landslag for J15. En stor dag for Vilde og hennes familie, men også en stor dag for hele LIL som gleder seg veldig over uttaket! - Veldig kjekt og motiverende, stolt og glad for at jeg spiller i Langevåg sier Vilde!

Godøy - Langevåg sendes live på Youtube!

Vi gjentar suksessen fra forrige uke direktesender 4.div kampen mellom Godøy og Langevåg torsdag 12.mai. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten og Rema 1000 Strandagata har gått inn og kjøpt rettighetene til kampen. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken fra Youtube og se kampen direkte!

Kveldens 4.div kamp sendes live på Youtube!

4.div kampen mellom Langevåg og Emblem direktesendes ikveld på nettet. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og kjøpt rettighetene til kveldens forestilling. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken og se kampen direkte!

Tirsdag 19.april - Oppstart av "Langevåg Fotball Ekstra"

Tirsdag 19.april starter fotballgruppa opp et ekstra treningstilbud for dei ivrigste jentene og guttene for 7.-10.kl på LIL-TUN Tirsdager 14:30. Les hele saken for mer informasjon om påmelding! Dette er et ekstra tilbud for dei som vil trene mer!

Serieåpning 4.div - Inviterer alle på spillere på kamp!

Kommende torsdag åpner A-laget med årets første seriekamp, heime mot Valder. Etter en lang og god treningsvinter er det endelig klart for å kjempe om poeng! Vi ønsker så mange som mulig på kamp og oppfordrer alle våre spillere i aldersbestemte klasser om å ta turen og støtte A-laget i kampen mot Valder 18:30 Torsdag 14.april!

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products