Liberiske barn i LIL`s treningsdresser!

Fra fotballvenner verden over så har vi fått tilsendt noen bilder som viser barn fra Liberia som har på seg gode gamle treningsdresser fra Langevåg IL! Se bilder!

Stem på Sulas mest attraktive friluftsområde.

Iforbindelse med at 2015 er Friluftslivets År har Sula Kommune frem til 25.august på sine nettsider avstemming av øyas mest attraktive friluftsområde. Vasset Frilufts og Idrettspark er naturligvis en av kandidatene så her må vi kjenne vår besøkelsestid! Følg linken for å stemme!

Høstsesongen begynner 10.august!

Juli er ferietid for den organiserte fotballen, men om ikke lenge ruller fotballen på nytt for liten og stor. Mandag 10.august er det endelig klart for første seriekamper i en spennende høstsesong for mange gule og blå Langevågslag!

LIL Fotball på Snapchat og Instagram!

Ifb NC-deltagelsen til våre lag så har vi opprettet egne kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Et prøveprosjekt for å se hvordan ting fungerer for videre bruk! Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!

Langevåg IL + Norway Cup = Fotballfest.

Også i år er LIL godt representert på Norway Cup. Både J16 og G16 reiser og skal forsvare de gule og blå fargene i verdens største fotballturnering og klodens aller største fotballfest igjennom året. Se hvem LIL møter!

Fordeling innetider 2015/2016 LIL Fotball

Det er nå gjort en fordeling av våre tildelte tider for innendørstrening for kommende høst/vinter. Vi har tildelte tider i Sulahallen og i gymsalen ved Sula Usk. Se vedlegg.

Sosiale medier

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as