Friluftsliv også i mørket!

Torsdag 27.okt inviterer valfag friluftsliv ved Sula Ungdomsskole til fjelltur! Målet med denne turen er å sette fokus på den fantastiske mørketiden og ikke minst at det er utrolig artig å gå på fjellet med lykten i hånden eller på hodet! Rollonhytta og Vonhytta vil holde åpent fra 17 - 21 og overskuddet vil gå direkte til Røde Kors sitt arbeid i Syria. Les mer.

Takk!

Reaksjonene etter gårsdagens showkamp er utrolig positive i alle kanaler. Det var en nydelig dag på LIL-TUN og et stort TAKK til alle som bidrog er på sin plass. Les mer.

Storkamp: AAFK - HØDD 9.okt 16:00 på Langevåg Stadion!

Søndag 9.okt er vi vertsskap for storkampen mellom Aafk og Hødd kl 16:00 på LIL-TUN. Inntektene ved kampen går til TV-Aksjonen. Her blir det garantert folkefest og fotballfest når de to rivalene møtes til dyst for en god sak, på vår bane! Vi oppfordrer alle til å ta turen - dette blir kjempekjekt! Les mer!

Loppemarked på LIL-TUN 29.okt 13:00 - 16:00!

Vi arrangerer loppemarked på LIL-Tun 29.okt 13:00 - 16:00. Rydd i kjeller og på loft og lever lopper på klubbhuset torsdag 27.okt og fredag 28.okt mellom 18:00 - 20:00! Les mer!

Klubbdager - MX Sport Langevåg

Ut September måned er det klubbsalg i butikken til MX Sport Langevåg. Her får du gode rabatter på Umbro sitt klubbtøy og Mizuno sine joggesko. I tilegg får du også rabatter på ordinære varer.

Lisa går til Fortuna!

Fotballkeeper Lisa Petrine Raknes (15) er nok ein Langevågsspelar som skiftar farge på drakta si. - Sist veke vart det klart at Langevåg IL, Fortuna og Lisa er einige om overgang til 1.divisjonsklubben Fortuna.

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products