Politiattester i Langevåg IL

Det er tid for å ta en ny runde på ordningen med Politiattester for alle tillitsvalgte i Langevåg IL. Dette omfatter alle som har kontakt med mindreårige/funksjonshemmede, uansett verv/rolle i klubben. Les hele saken for å få informasjon om hvordan du går frem.

Nytt år, nye muligheter og nytt styre!

Det nærrmer seg årsmøte for LIL og valg av nytt styre i fotballgruppa. - Det blir nok endel som takker av nå, og dermed trenger vi flere nye ansikter i fotballstyret, - Så vi inviterer folk til å være med å bidra både i styrearbeid og andre viktige oppgaver i klubben, til det beste for våre barn og unge forteller styreleder Trond Tafjord.

Oppstart for Guttelaget!

Fotballen har begynt å rulle igjen og nå er også G16 igang. Ikveld var det klart for både spillermøte og påfølgende trening. Hele 35spillere var på plass.

Innkalling Årsmøte Langevåg IL 6.Februar kl 19:00

Langevåg IL kaller inn til årsmøte mandag 6.februar kl 19:00 på klubbhuset, LIL-TUN. Det blir som tidligere vanlige årsmøte saker, valg, årsberetning, regnskap og evt innkomne saker. Saker sendes til styret innen 22.jan.

Treningskamper A-laget

Vinterens treningskamper for A-laget er klare, her finner du en oversikt.

Pawel Pijeko keepertrener i LIL Yngres!

Et ledd i å styrke keeperutviklingen i klubben har vi nå fått på plass en keepertrener med hovedfokus i barne og ungdomsfotballen. Pawel Pijeko som var trener for G16 i fjor går inn i denne rollen.

Sosiale medier

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products